Warning: This video is not for queasy stomachs or vegetarians.
This video depicts an end of the year Cuban pig roast. The video was posted by a people attending the pig roast. The music in the car ride over to the celebration was interesting. The video depicts the process from butchering all the way through cooking the meal. The pig squealing initially is really annoying and sickening. The tradition is similar to my family’s pig roast on Christmas Eve so it brings back childhood memories I am not fond of remembering. My family would raise a hog and I would befriend it as a pet. One year, I realized my pet was the one we cooked so I never helped with caring for the pigs again once this news was broken to me. I did not want to make the mistake of getting too close to it again. The video depicts the preparations made for the roast. The cutting of the pig is really grotesque and too much to watch, I would advise fast-forwarding it through many parts. They wash the skin with water and drain the blood. They prepare a set-up for roasting the pig by hanging it in the air on poles and wires. i am not sure what they used the fire torch for... The entire preparation takes many hours. It takes all day and much of the night for my family so I guessed this much. They have an interesting oven depicted in the video, but I am not sure what it is made of. To be honest, I do not enjoy eating pork very much. I simply wanted to know how my family tradition compared to Cuban tradition.
Spanish version:
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Advertencia: Este vídeo no está para los estómagos o los vegetarianos bascosos.
Este vídeo representa un extremo de la carne asada Cubana del cerdo del año. El vídeo fue fijado por una gente que atendía a la carne asada del cerdo. La música en el paseo del coche encima a la celebración era interesante. El vídeo representa el proceso de matar completamente cocinar la comida. El cerdo que chilla inicialmente es realmente molesto y repugnante. La tradición es similar a mi carne asada del cerdo de la familia la vispera de Navidad así que trae detrás memorias de la niñez que no estoy encariñado con recordar. Mi familia levantaría un cerdo y hacerse amigo de lo como animal doméstico. Un año, realicé que mi animal doméstico era el que cocinamos así que nunca ayudé con cuidar para los cerdos otra vez una vez que estas noticias estaban quebradas a mí. No quise incurrir en la equivocación de conseguirle demasiado cerca otra vez. El vídeo representa las preparaciones hechas para la carne asada. El corte del cerdo es realmente grotesque y demasiado a mirar, aconsejaría pasar hacia delante lo a través de muchas piezas. Lavan la piel con agua y drenan la sangre. Se preparan para fijar para asar el cerdo colgándolo en el aire en postes y alambres. no estoy seguro para qué utilizaron la antorcha del fuego… La preparación entera tarda muchas horas. Toma todo el dia y mucha de la noche para mi familia así que conjeturaba este mucho. Hacen un horno interesante representar en el vídeo, pero no estoy seguro qué se hace. Para ser honesto, no gozo el comer del cerdo mucho. Quise simplemente saber mi tradición de la familia comparó a la tradición Cubana.

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